HemProgramAnmälanAktuelltOm Uppsala HR ArenaKontakt

 Seminarieprogram

Här presenterar vi de seminarier som är planerade hittills. Arenan är en pågående seminarieserie och vi fyller på med nya seminarier allt eftersom. Varmt välkommen att anmäla dig.

 
22 maj 2018 – Att leda sig själv på framtidens kontor
 
Arbete kan utföras var som helst, när som helst. Arbete är gränslöst och flexibelt, på ont och på gott. Det är en del av digitaliseringens möjligheter och det har förändrat förutsättningarna för hur moderna kontor och arbetsplatser utformas. Det är också en av orsakerna till att allt fler organisationer går över till aktivitetsbaserade kontor. Medarbetare kan i allt högre grad sitt sätt att planera och lägga upp arbetet – även i den fysiska miljön. Men i övergången till nya kontorslösningar utmanas invanda arbetssätt. Hur kan organisationen stödja medarbetarna så att de presenterar väl och mår bra? LÄS MER HÄR.
 
Lena Lid Falkman är forskare vid Handelshögskolan i Stockholm och vid Florida State University. Hennes forskningsområde är ledarskap och kommunikation. Lena har drivit forskningsprojektet Framtidens Kontor kring aktivitetsbaserade kontor kring aspekten självledarskap och ledarskap. Cecilia Stenfors är forskare vid Karolinska Institutet och University of Chicago. Hon forskar om hur yttre miljö och inre biologiska faktorer påverkar kognitiva förmågor och mental hälsa. 

Plats och pris
 
Seminarierna pågår äger rum 9.00 och 16.30 centralt i Uppsala. Seminarierna erbjuder både etablerad och ny forskning som kombineras med inspirerande pedagogik. Samtalen leds av IPF och Lyhra Kommunikation och förändring. 

Pris: 4 900 kr per seminariedag för enstaka seminarier. Priset inkluderar lunch och kaffe. Moms tillkommer. 

Anmälan: Du kan anmäla dig HÄR eller till Charlotte Winberg på IPF på tel 018-572050, charlotte.winberg@ipf.se. Kontaktperson på Lyhra är Kristina Vejbrink på Lyhra på tel 0706-663474, kristina.vejbrink@lyhra.se.

Bakom Uppsala HR Arena står IPF vid Uppsala universitet och Lyhra kommunikation och förändring AB.